sunnuntai 9. elokuuta 2020

Send help

Ahdistaa. Tänään oli tarkoitus paastota, mutta meni mönkään joten teen sen huomenna. En syönyt kyllä kauheasti tänään, mutta silti tuntuu väärältä. Jostain syystä tällä hetkellä kaikki tuntuu olevan väärin tai muuten vain hankalaa. Huomenna aloitetaan koulussa ensimmäinen projekti ja pelkään, etten opi tai ole vaan tarpeeksi hyvä tarpeeksi lyhyessä ajassa. Vaadin itseltäni ilmeisesti usein ihan liikaa. Vai  vaadinko sittenkin liian vähän? En tiedä.. 

Kävin näin btw tänää koiran kanssa lenkillä sellasissa maisemissa, joissa en oo ikinä ennen käyny. Myönnän, että meinasin jopa vähän eksyä mutta onneksi oli puhelin mukana. Tulipa hyvin kilometrejä.

Kuten huomaa varmaan, syömishäiriö ajatukset on aika voimakkaita. Silti oon yrittänyt olla hyppäämättä ihan sinne anoreksian syvimpään päähän. Syön ja vihaan itseäni. En ole uskaltanut käydä vaa'alla. En usko painon pudonneen yhtään. Lupaan ottaa itseäni niskasta kiinni taas huomenna.  

Anteeksi hyppelevä teksti. Päässä kirjaimellisesti huutaa ahdistus ja itseinho niin lujaa, ettei ajatus kulje. 

3 kommenttia:

  1. tsemiä todella paljon tuohon projektiin! toivon et kaikesta huolimatta sun viikko on alkanut hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Unohdin vastata sulle, anteeksi! Joo on alkanut onneksi hyvin. Stressi koko koulusta alkanu jo helpottaa.

      Poista
  2. Minä olen heti kevät juhlajälkeen alkanut laihduttaa ja syön 2 pientä ateriaa päivässä. En kuitenkaan usko olevani sairas, vaikka ystäväni sitä hokee minulle. Paastoaminen toimii hyvin, oon pudottanut kesän aikana 5 kiloa ja terkkari luuli että se johtuu siitä että liikun enemmän.... tsemppiä sulle kuitenkin

    VastaaPoista