torstai 20. elokuuta 2020

Turvallisesti yksin

Oon jättäytynyt koulussa sosiaalisesti täysin ulkopuoliseksi. Ja vieläpä suurimmaksi osaksi tahallani. Olen jutellut ainoastaan yhtenä päivänä jollekin koska työskenneltiin se päivä kahdestaan. Minun onnekseni juuri tämä tyttö on ainoa, josta voin sanoa pitäväni. Yleensä haluan kadota puhelimen ääreen ja vähän omiin maailmoihini tauoilla ja ruokailun aikana en voisi edes kuvitella meneväni muiden mukana samalla tavalla syömään. Jos siis menen ruokailuun, syön lähinnä salaattia ja en halua olla kenenkään lähettyvillä. Eikä näinä normaaleina päivänä, kun pystyn kulkemaan kouluun bussilla tämä häiritse minua yhtään. "Ongelma" on siinä, että koska kouluni on melko kaukana ja muutamissa jaksoissa, kun työskennellään erään asian parissa koulupäivä alkaa jo 6 aamulla joudun mahdollisesti asumaan koulun asuntolassa. Siellä saattaa alkaa käydä hankalaksi, kun en oikein ole jutellut kenellekään mutta on yhteidet tilat kaikkien kanssa. Toivon mukaan kuitenkaan en jaa kenenkään kanssa huonetta jossa nukun. Tosin yritän rauhoittaa mieltäni sillä, että nykyään olen melko taitava sosiaalisesti. Ainakin yleensä.

En mennyt tänään kouluun, koska ollaan lähdössä terveyskeskukseen. R:n viikonloppuna asfalttiin lyömä pää oireilee edelleen monilla tavoilla. Esimerkiksi vahvana huimauksena ja sekavuutena päässä. Lähden mukaan, koska haluan olla tukena kun siellä kuitenkin helposti menee useampi tunti aikaa. Huomasin kyllä, että R: oli vähän pahoillaan kun jään hänen takia kotiin mutta tekisin näin ihan milloin vain eikä itseäni edes haittaa.

Näin loppuun vielä haluan kertoa, että paino lopetti paikallaan jumimisen ja on alkanut taas laskemaan. Yhtäkkiä muutamassa päivässä pudonnut melkein kilon. Tiedän, että nesteitä ne on mutta olo on silti hyvä! Muistan kyllä, miksi olin tähän fiilikseen vielä pahemmin koukussa. Vaaka määrittää usein päivän mielialat.


Joo, kirjoitin taas tosi hyppelevästi mutta en vaan osaa näköjään kirjoittaa johdonmukaisia kirjoituksia. Anteeksi siitä.

3 kommenttia:

  1. höh, olisi pitänyt lukea tämä ensin :( mutta toivottavasti R tulee pian kuntoon! <3 mutta musta on ihan okei olla myös yksin! jotkut vain kaipaa rauhallisia hetkiä kaiken muun sekamelskan keskellä. on kuitenkin eri asia katsoa muita samaan tilaan tulevia vihaisesti kännykän takaa kuin tervehtiä ihan iloisesti ja olla muutenkin perus ystävällinen. ja onnea painon pudotuksesta! vaikka olisi vain nestettä niin pahimmassa tapauksessa sekään ei lähtisi pois ja jumitus jatkuisi, joten mahtavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu oon aina yrittänytkin kuitenkin huomioida samassa tilassa olevat edes pienellä nyökkäyksellä tai hymyllä jos katsekontaktki on tullut :D ja töitä tehdessä tietysti oon lähes kaikille ryhmässäni olijoille jotain töihin liittyvää puhunut. Kiitos!

      Poista
  2. hei voit muuten lisätä mut kikkiin rollo.ceci

    VastaaPoista