tiistai 1. tammikuuta 2019

Uudenvuodenlupauksia + juhlista

Tuli vähän juhlistettua vuoden vaihtumista joten vuosi 2019 alkoi krapulalla. Ensin näytti, että kaikki suunnitelmat kivasta illasta kaatuu kun kiukuteltiin miehen kanssa turhista asioita. Onneksi tajuttiin, ettei riita loppujen lopuksi johtunut kummastakaan meistä. Oltiin molemmat vaan väsyneitä ja tuli vastoinkäymisiä jotka sitten hiersi ja purkautui typeränä kiukutteluna toiselle. Pari kaveria tuli kuitenkin meille ja alettiin hörppiä holia. Muutaman tunnin jälkeen nappasin esson ja meno meni hupaisaksi. Oli ihan mukava ilta vaikka olinkin tällä kertaa ainoa siinä kuosissa olija. 

Ja tässä niitä uudenvuodenlupauksia


- Painan miehen synttäreihin mennessä 42kg

- Hölkkään kävelyn sijaan useammin

- Yritän lopettaa (turhat) riidat ennen kuin ne ehtii edes alkaa

- Käyttäydyn vähemmän itsetuhoisesti kuin viime vuonna

- Kirjoitan aktiivisesti tätä blogia sekä päiväkirjaa puhelimeeni

- Saan kämpän sisustuksen vihdoin valmiiksi

- En enää vietä viikkoa putkeen savuissa

- Juon holia vähemmän

(Yritys vähentää päihteitä on todennäköisesti tuomittu epäonnistumaan koska kyseessä on minä)

Paino ei ole pudonnut yhtään, mutten ole siitä suoraan sanottuna kovin yllättynyt.. Turvottaa hyi. Mutta panostus tulee olemaan tänä vuonna korkeampi kuin viime vuonna! Alan vihdoin kuoriutua tämän läskikerroksen alta takaisin siihen, mitä olin ja vielä hiukan sen allekkin. Päivittelen jatkossa miten homma edistyy ja kuinka hyvin itsekuri kestää.

Mietin btw, että voisin tehdä sellaisia "My Day" tyylisiä postauksia omilla kuvilla. Tietenkään en näytä kasvojani tai muuta, mistä minut voisi tunnistaa mutta syömisiä ja muita juttuja. Sekä kertoisin päivästä sanoin. Nyt menen ottamaan nappeja että saisin nukuttua tänä yönä. Hyvää alkanutta vuotta kaikille!


1 kommentti: