tiistai 25. joulukuuta 2018

Aloitus

Sanon näin heti alkuun, ettei minulla ole yhtään aiempaa kokemusta bloggerista tai ylipäätään blogin kirjoittamisesta. Toisena asiana tahdon sanoa, että pysyttelen todennäköisesti aina kasvottomana kirjoittajana. Nyt kun nämä asiat on tehty selväksi, kerron hieman itsestäni.

Tosiaan, olen parikymppinen nainen jumalan selän takaa. Koulut on käymättä ja lääkkeet (sekä pilven polttelu) toimii polttoaineenani. Kierin itseinhossa osaamatta lopettaa sitä. Sairastan masennusta ja anoreksiaa sekä kärsin sosiaalisten tilanteiden pelosta. Syömisen kanssa vammailu alkoi ensimmäisen kerran teininä, kun aloin pitää paastoja joiden seurauksena sain ahmimiskohtauksia. Paino nousi hiukan ja tietysti sain siitä kauhean paniikin ja aloin oksentelemaan ahmimiskohtauksien päätteeksi. En osaa sanoa, mikä sai tämän loppumaan mutta sain olla syömisten suhteen lähes normaali suht pitkään, kunnes sain päähäni alkaa laihduttaa. Lähtöpaino oli päälle 50kg ja tavoitepaino oli 48kg. Kun sitten saavutin sen, en ollut tyytyväinen. Jatkoin siis ja seuraava tavoitteeni oli 47kg. Olin jälleen tyytymätön ja totesin etten enää tahdo asettaa tavoitetta, joka perustuu painooni vaan jatkossa seurailen peiliä ja päätän sen mukaan, milloin olen tyytyväinen. Paino putosi nätisti päälle 3 viikon aikana 41 kiloon ja silloin sain anoreksia diagnoosin. En kokenut silloin, enkä koe vieläkään sairastavani anoreksiaa vaikka lääkärini ja läheiseni ovat muuta mieltä.

Tällä hetkellä painoni on about 44kg johon läheiseni ovat tyytyväisiä mutta itse näen itseni turvonneena ja oksettavana. Aloitin blogin, johon kirjoitan todennäköisesti tuskallisen pitkästä matkastani kohti 40 kiloa. 

2 kommenttia:

  1. Saisinpa mäki taas oksentelun kuriin mut tuntuu ettei oo voimii lopettaa, en tajua... Mut tsemppii sulle!! Jään seurailee sun blogia 💟

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitän :) Ja hei tsemppiä sinnekkin päin, kyllä se siitä vielä!

      Poista