torstai 28. helmikuuta 2019

My days

Tiistai 

Heräsin neljältä aamulla enkä saanu enää kunnolla nukuttua. Aamulla keitin miehelle kahvia ja lähin koiran kans ulos. Oli ihana ilma! Käytiin kiertelemässä tosi kivoja reittejä. Lenkin jälkee lähettiin käymään kaupassa ja apteekissa.

Taikinajalka
Mies lähti töihin ja minä lähin kaverin kanssa kierteleen kirppiksiä jostain kumman syystä. Naurettiin sille, mitä kaikkea ihmiset oikeasti yrittää myydä. Joku myi tyhjää tölkkiä. Ku kyllästyttiin, lähettiin meille kattoon leffaa ja polttelemaan. Söin pari ohutta ruisleipää kurkulla mutta unohin kuvata ne.

Otin myös mansikkaa, viinirypäleitä ja hunajamelonia


Kun mun mies tuli illalla vietiin kaveri kotiin ja tein wokkia. En ite halunnu syödä. Loppuilta meniki nopsaa. Menin aikasin sänkyy mutta tuli silti valvottua aika myöhää.

Tiistain kalorit ja kulutus

Keskiviikko


Oli suunnitelmissa lähtee käymää ikeassa mutta koko aamupäivä meni riidellessä. Vihdoin ku saatiin sovittua ei kumpaakaan huvittanu enää mennä. Lähettiin kuitenki syömisen jälkee kiertelee vaateliikkeissä koska kotiinkaa ei jaksettu jäädä löhöämään. Löysin kivan hupparin ja college housut

Aamupalana appelsiinia ja hunajamelonia

Mukissa oli puolet tästä 👇🏻


Pakko suositella. Maistuu hyvältä, tosta saa proteiinia ja ei oo kauheesti kaloreita. Juon yleensä kuumana. 

Ku tultiin kotii, söin pari ohutta ruisleipää ja pilkottuja mansikoita, hunajamelonia ja viinirypäleitä. Käytiin illalla vielä leffassa kattoo happy death day 2 ja sen jälkee otettiin loppu ilta vaa rennosti.




Keskiviikon kalorit ja kulutus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti