keskiviikko 6. marraskuuta 2019

23.04


Väsyttää melko paljon tällä hetkellä. Mun koiralla on vatsa sekaisin joten jouduin heräämään viime yönä ja viemään sen ulos. Sen jälkeen en enää saanut oikeen unta kun vaan odottelin tarvitseeko vielä mennä. Ulkona on öisin jo ihan super kylmä, pitäisi siirtyä jo kunnon talvitakkiin hyrr. Ainoa syy miksen ole sitä jo tehnyt on se, että tämä nykyinen on vaan paljon paremman näköinen. Kyllä, pinnallista.

Meillä oli jotenki super kireä ilmapiiri R:n kanssa suurimman osan päivästä. Ei oo ollut oikeem motia oikeen mihinkään kun on turhauttanut vaan koko ajan. Tää meidän yhteiselo nyt on välillä tällaista miinakentällä kävelyä. Ikinä ei tiedä milloin räjähtää. Illaksi kuitenkin helpotti.

Jaksoin kuitenkin käydä tänään yhen kaverin luona. Juoruttiin vaan kaikkea turhaa ja rapsutettiin kaverin kahta koiraa. Mietittiin kanssa, että pitäiskö joskus nähdä koiratreffien merkeissä mutta mulla vähän kyllä stressaa ajatus siitä, että oma koirani on huomattavasti kookkaampi ja vieläpä vähän äkäinen muille koirille.

Viime viikonlopppu meni taas turhan railakkaasti. Tai no ainakin Lauantain osalta.. Perjantaina juhlistettiin R:n kanssa halloweenia. Tehtiin maskeeraukset ja otettiin vähän kaljaa. Oli mukava ilta. Lauantaina R kävi kavereidensa luona istumassa iltaa ja alkoi taas kännissä sekoilla omiaan ja haastaa riitaa joten päädyin jatkamaan iltaa (kröhöm yötä) kavereideni kanssa. Oli paljon porukkaa liikkeellä kun baarissa oli ilmeisesti jonkinnäköinen pukukilpailu halloweenin kunniaksi. En vaivautunut pukeutumaan mitenkään tällä kertaa.

Äh, tää teksti meni nyt taas hyvin sekavaksi. Vielä pitäs lenkille jaksaa lähteä. Laiskottaa, mutta pakko se on..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti